Nättekniker inom fjärrvärme (energi)

Tjänsten

I tjänsten som nättekniker erbjuder vi en möjlighet att ingå i ett team som arbetar tillsammans för en hög tillgänglighet, vilket vi får genom förebyggande underhåll. Därmed bidrar vi till att våra kunder får säker leverans av klimatsmart fjärrvärme och fjärrkyla.

Arbetet som nättekniker innebär att du ronderar, sköter löpande drift- och underhållsarbete samt driftövervakning. Det innefattar en stor del praktiskt arbete ute på fältet i de tre kommuner där vi har vårt ledningsnät.

Tjänsten är på heltid och beredskap ingår.

Vi söker dig som har:

  • B-körkort
  • God teknisk förståelse och en stark vilja av att vilja lära sig och utvecklas
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • God datavana

Som person ser vi att du är tekniskt intresserad och har ett högt säkerhetstänkande. Du är bra på att samarbeta med andra samtidigt som du driver dina uppgifter självständigt. Som nättekniker behöver du vara strukturerad, service- och målinriktad.  Du behöver även ha god processförståelse och se helheten i ditt dagliga arbete. God datorvana är en fördel då vi arbetar i GIS-system med övervakning och återrapportering.

Det är meriterande att du har:

  • Erfarenhet av drift- och underhåll av fjärrvärme, fjärrkyla VA, gasnät eller processindustri
  • Teknisk utbildning inom t.ex. drift, underhåll, rör eller VA eller erfarenhet från liknande processer
  • Kunskap och erfarenhet från flödande medier samt förståelse för styr- och reglerteknik

Vi erbjuder:

Hos oss får du vara med att bidra till klimatsmart och trygg energiförsörjning. Du får ett spännande arbete i en liten organisation där hållbarhet står i fokus. Vi erbjuder flera olika förmåner som tex gym på arbetsplatsen, kostförmån/Rikskortet, attraktivt friskvårdsbidrag samt förmånligt pensionsavtal, men även en aktiv personalklubb.

På SFAB råder en öppen atmosfär, där det satsas på medarbetarnas välmående och utveckling. Verksamheten är arbetsmiljö- och miljöcertifierad enligt ISO och vi arbetar processorienterat med kunden i fokus. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk tillhörighet.

Ansökan

Ansökan skickas till [email protected] senast 2020-11-09. Vi bearbetar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Om du har frågor om tjänsten vänligen kontakta Johan Jansson, chef för Drift och Underhåll, på telefon 08-534 705 00 alternativt e-post [email protected].

Varmt välkommen in med din ansökan!

SFAB levererar energi till två tredjedelar av de som bor och verkar i Huddinge, Botkyrka och Salem - en av Sveriges mest expansiva regioner med stora planer på nybyggnation av både bostäder och arbetsplatser. Att så många är anslutna till vårt fjärrvärmenät gör oss till en central del av den lokala infrastrukturen och ger oss en viktig roll för livskraft och utveckling där vi verkar. Vi är stolta över vår fjärrvärme och fjärrkyla som lever upp till mycket höga miljökrav. Företaget står inför en utveckling av såväl organisation som erbjudande och vi har en spännande tid framför oss.